«Η Μαύρη Βίβλος» - Τζένη Χειλουδάκη

Κορίτσια μου γεια σας!
Για το βιβλίο που ακολουθεί τα λόγια είναι περιττά, όπως και για την συγγραφέα του...
Τζένη Χειλουδάκη. Ένα όνομα, μια ιστορία. 
Η γυναίκα σύμβολο που έχει ζήσει χίλιες ζωές και έχει επιλέξει να ζει τα όμορφα και τα απλά γιατί έτσι γουστάρει. 




Γιατί μέσα από ότι έχει ζήσει έμαθε να εκτιμάει και να αγαπάει. Την υπέροχη μαμά της, που την στηρίζει πάντα και τα σκυλόπαιδά της αλλά και όλα τα ζώα του πλανήτη!
Η μαύρη βίβλος ένα βιβλίο που εκδόθηκε το 2003 και επανεκδόθηκε 12 χρόνια μετά!
Η πρώτη έκδοση

Το 2003 είχε βγει εκπρόσωπος της εκκλήσιας στην Ελλάδα( που αλλού άλλωστε?) και αφόρισε και την Τζένη Χειλουδάκη και το βιβλίο της!

Η επανέκδοσή του απέδειξε ότι οι αναγνώστες αγαπούν και την Τζένη Χειλουδάκη και το βιβλίο της, αφού το βιβλίο έσπασε τα ταμεία και εξαντλήθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα!

Λιγα λόγια για την ιστορία

 Το βιβλίο μιλά για τα βιώματα της συγγραφέως και επικεντρώνεται στο σεξ. Το σεξ το πρόστυχο , το τρυφερό , το όμορφο , το ανώμαλο, το σαδιστικό ...... το σεξ κάθε είδους! Μέσα όμως από αυτό,περνάει και κάποια μηνύματα. Κυρίως για το ποιοι είναι οι άνθρωποι και πόσο αλλιώτικοι φαίνονται . Την υποκρισία και την ψευτιά.


 Το βιβλίο αυτό δεν μπορούν να το διαβάσουν όλοι οι άνθρωποι! Άνθρωποι που δεν έχουν ανοιχτό μυαλό και έχουν κόμπλεξ, που το παίζουν καθώς πρέπει,και μένουνε στις λέξεις και όχι στο νόημα απαγορεύεται ρητά ακόμη και να το αγγίξουν, όχι μονο να το διαβάσουν!! Αυτοί χάνουν βέβαια.
Ενα βιβλίο με χειμαρώδη γραφή και γεμάτο με  ζωντανές περιγραφές που διαβεβαιώνουν τους αναγνώστες για το αστήρευτο ταλέντο της συγγραφέως.
Πραγματικά ένα βιβλίο που δεν μπορείς να σταματήσεις να το διαβάζεις.
Σε κάνει πολλές φορές να απορείς για τους ανθρώπους , να γελάς , να νευριάζεις και πολλά πολλά άλλα. Αν πέσει λοιπόν στα χέρια σας και το ανοίξετε, σας εγγυώμαι ΔΕΝ θα ξεκολλάτε μέχρι να φτάσετε στο τέλος του!

                                   Τα λέμε σύντομα κορίτσια μου με το επόμενο μου άρθρο

                                                                  Ως τότε ....Γεια σας!


Σχόλια