Και σου έκανε ένα μαλλί.....πολύυυυ pin-up!!!

   Σας το είχα υποσχεθεί αυτό το άρθρο κορίτσια μου!!! Μιλήσαμε σε προηγούμενο άρθρο για το μακιγιάζ που αγαπάμε πολύ και τώρα ήρθε η ώρα που θα σας πω για τα χτενίσματα της τότε εποχής και κυριώς αυτά που είχαν τα κορίτσια pin-up.

 Πάμε λοιπόν να τα πούμε!!!! ( εγώ τα λέω αλλά δεν έχει σημασία αχαχα!)




   Σημαντικό ρόλο παίζουν οι μπαντάνες- μαντήλια στα μαλλιά και οι κορδέλες, λιγότερο κάποια καπελάκια! Γενικά τα χτενίσματα αυτά γίνονται σε ισιωμένα μαλλιά. Σχεδόν σε όλα τα χτενίσματα ( με ελάχιστες εξαιρέσεις) υπάρχει όγκος , μπούκλα μόνο στις άκρες, γυρισμένα τα μαλλιά προσ τα μέρα και περίεργα πιασίματα. Και πολύ πολύ λακ! Πως να σταθούν αλλιώς??? Ο-Ε-Ο???

 Όσο για το χρώμα νομίζω επικρατεί το κόκκινο και μετά το μαύρο αν και υπάρχουν και τα ξανθά ή καστανά (σε πολύ λιγότερο βαθμό όμως!!!)

Πάμε να φτιάξουμε λοιπόν τα μαλλάκια μας παρεούλα!!!

1. Από όλα αυτά που έψαξα αυτό μοιάζει να είναι το ευκολότερο! Εμένα βέβαια δεν πιάνουν και ιδιαίτερα τα χέρια μου σε ότι αφορά το θέμα μαλλιά.
Ξεχωρίστε την μπροστα τούφα των μαλλιών σαςκαι ρίχτε τα μπροστά και πιάστε τα υπόλοιπα μαλλιά σας μια χαλαρή αλογοουρά ψηλά στο κεφάλι. Με μια χτένα χτένισε τις ρίζες από την μέσα μεριά της τούφας έτσι ώστε να αποκτήσουν τον όγκο που βλέπεις. Συγκράτησε την τούφα αυτη με τσιμπιδάκια. Βάλε μια μπαντάνα γύρω απο το κεφάλι, όπως θα έβαζες μια κορδέλα και κάλυψε τα τσιμπιδάκια όπου στερέωσες την τούφα. Γρήγορο και εύκολο!!!! Νομίζω αυτό μπορούμε να το κάνουμε όλες!



2. Αυτό είναι το αγαπημένο μου! Αν πιάνει λίγο το χέρι σας θα τα καταφέρετε κορίτσια μου! Πιστεύω σε εσάς!!!  Για τις σφιχτές υπέροχες μπούκλες που βλέπετε χρειάζονται χοντρά ρόλεϊ.
Θα τα βάλετε και θα τα αφήσετε όλη νύχτα. Φροντίστε πριν βάλετε τα ρόλει να κάνετε μια έντονη χωρίστρα από την μία πλευρά του κεφαλιου σας.


 3. Το συγκεκριμένο χτένισμα δεν μου αρέσει ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ. Νιώθω ότι η κοπέλα είνα έτοιμη να κάνει φασίνα! Δεν μπορούσα να το αφήσω εκτός γιατί μπορεί να αρέσει σε κάποιες ( κορίτσια μου please μην το κάνετε!!!), Δεν θα πω πολλά μιας που δεν μ'αρέσει (και μιάς που η εικόνα δείχνει βήμα βήμα τι πρέπει να κάνετε!!!). Θα πω ότι χρειάζεται μια denim μπαντάνα, τσιμπιδάκια και ένα σίδερο για μπούκλες.

4. Ένα από τα κλασικότερα χτενίσματα pin-up! Μαρέσει!
Περάστε ένα πολύ χοντρό ρόλεϊ στα μπροστά μαλλιά, αφήστε το για μία με δύο ώρες και όταν το αφαιρέσετε, διατηρήστε το σχήμα του με τσιμπιδάκια.

Τα pin-up κορίτσια είχαν αφήσει εποχή και αναμφισβίτητα είναι πολύ σέξυ και όμορφα! Το στυλ αυτό φέτος έρχεται και πάλι στην μόδα με πολύ μεγάλη επιτυχία και με πολύ ευτυχία για όσες είναι λάτρεις του! Πάρα πολλές διάσημες έχουν υιοθετήσει αυτή την τάση και μπορούμε και εμείς ΦΥ-ΣΙ-ΚΑ!!! Σας έδωσα λοιπόν μερικές ιδέες και εύχομαι να τα καταφέρετε!!!


Συμβουλές συνοπτικά!!!

1. Όποιο Look κι αν επιλέξετε, δεν είναι ένα εύκολο χτένισμα, ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά ή σπαστά.Βέβαια δεν είναι και ακατόρθωτο γιατί με πείσμα και υπομονή όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε!!! Έτσι κορίτσια μου?

2.Χρειάζεστε πολλά τσιμπιδάκια, λακ, σεσουάρ και σίδερο για μπούκλες. Ω ναι!

3. Επιβάλλεται να ισιώσετε τα μαλλιά σας με χοντρή βούρτσα κάνοντας μεγάλες μπούκλες προς τα μέσα ή προς τα έξω στις άκρες.

4.Το look αυτό θέλει όγκο, σηκώστε τη ρίζα ενώ στεγνώνετε τα μαλλιά σας με βούρτσα αέρος.

5. Τα μικρά δαχτυλίδια γίνονται με πενσάκια που θ΄αφήσετε για ώρα στα μαλλιά σας και θα βάλετε και μπόλικη μπόλικη λακ. Θυμάστε κάποτε που οι γυναίκες κοιμόντουσαν με πενσάκια; Γι αυτό συνέβαινε αυτό!

6. Tο ιδανικό μακιγιάζ που ταιριάζει σ΄αυτό το look είναι eye liner και κόκκινο κραγιόν.Σας δίνω πλήρεις οδηγίες για το μακιγιάζ pin-up στο προηγούμενο μου άρθρο!

Σας οφείλω ακόμα ένα άρθρο που σας έχω υποσχεθεί σχετικά με το ντύσιμο pin-up! Δεν σας ξεχνάω!!!

                                 Ως τότε ...... γεια σας!!!!!


















Σχόλια