Πετσέτα και απολέπιση!!!

Κορίτσια μου καλά διαβάσατε!! Απολέπιση προσώπου με μια πετσέτα!!!! Αφού διαβάσετε το άρθρο μου η βίβλος του καθαρισμού και κάνετε όλα -όλα τα βήματα μπορείτε να κάνετε απολέπιση!
Αφού έχετε καθαρίσει καλά το προσωπάκι σας, με την απολέπιση που θα κάνετε θα φύγουν όλα τα νεκρά κύτταρα του δέρματος σας και το πρόσωπο σας θα είναι λαμπερό και ακόμη πιο όμορφο.

 Σκουπίστε με το καθαρό χαρτομάντηλο το προσωπό σας ταμποναριστά. Στην συνέχεια, κάντε μια ζεστή κομπρέσα βυθίζοντας μια πετσέτα προσώπου σε αρκετά ζεστό νερό (όχι καυτό), στραγγίστε την καλα και σκεπάστε το πρόσωπο σας για 15 λεπτά. Αφού περάσουν τα 15 λεπτά βάλτε λίγο ελαιόλαδο στο προσωπό σας με ενα βαμβάκι και αρχίστε να τρίβετε με  κυκλικές, απαλές κινήσεις το προσωπό σας. Επεμείνετε στην μύτη, στο πιγούνι και στο μέτωπο. Ξεπλένετε με δροσερό νερό.
Στην συνέχεια μπορείτε να βάλετε την ενυδατική σας κρέμα ή να κάνετε μια μάσκα προσώπου είτε έτοιμη είτε μία που θα φτιάξετε εσείς.Σε επόμενο άρθρο θα σας πω μερικές συνταγές για μάσκα προσώπου.

Σημαντικό: Η πετσέτα που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι αχρησιμοποίητη και καθαρή!!!

    Αυτό ήταν κορίτσια μου!! Πολύ πολύ εύκολο και κυρίως οικονομικό κολπάκι!! Τι λέτε???

                   Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Τα λέμε σύντομα με επόμενο άρθρο!

                                                            Ως τότε .... Γεια σας!








Σχόλια