Σπιτική μάσκα προσώπου για άμεση ενυδάτωση!

Η φροντίδα του προσώπου μας πρέπει για όλες μας να είναι μια ρουτίνα και κάτι το εντελώς δεδομένο σε καθημερινή βάση και για 2 φορές την ημέρα.
Η ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιούμε και είναι δεδομένη δεν αρκεί για ένα λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα. Μία με δύο φορές την βδομάδα μια μάσκα σαν αυτή που σας γράφω παρακάτω είναι απαραίτητη!




Μπορείτε όλες να την φτιάξετε με υλικά που υπάρχουν σε όλα τα σπίτια!

Ενυδατική μάσκα προσώπου με γιαούρτι, μέλι και λεμόνι

Υλικά
  • 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι (πλήρες καλύτερα)
  • μερικές σταγόνες λεμόνι
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
Σε ένα μπολάκι ανακατέψτε όλα τα υλικά ώστε να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Απλώστε την με ένα πινελάκι ή ακόμα και με τα χέρια σας (να τα έχετε πλύνει καλά πριν!) στο προσωπάκι σας , αποφεύγουμε την περιοχή των ματιών και βάλτε 2 φέτες αγγουράκι στα ματάκια σας και χαλαρώστε για λίγο.Άφηστέ τη να δράσει για 20-25 λεπτά και ξεπλύνετε καλά με άφθονο δροσερό νερό. Στεγνώστε καλά και ταμποναριστά με καθαρό χαρτομάντηλο. Μετά βάλτε κανονικά την ενυδατική σας!

Με τις υγειές σας κορίτσια μου!!!!

Το μάθημα της ημέρας

Τι κάνει το.....

Λεμόνι περιέχει σε μεγάλη ποσότητα βιταμίνη C που έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και ενισχύει την παραγωγή των κυττάρων. Τα οξέα του λεμονιού επαναφέρουν το Ph και προσφέρουν εντατική απολέπιση με αποτέλεσμα ένα φωτεινό, λαμπερό και καθαρό δέρμα.Μπορείτε αντί για λεμόνι να βάλετε φυσικό χυμό πορτοκαλιού είναι το ίδιο πράγμα!

Μέλι είναι πλούσιο σε βιταμίνες, αμινοξέα, ένζυμα και πολλά θρεπτικά συστατικά για το δέρμα, έχει αντιφλεγμονώδη δράση, ενισχύει την ανάπλαση του δέρματος, διατηρεί την υγρασία του και προσφέρει απαλή απολέπιση.

Γιαούρτι περιέχει γαλακτικό οξύ που προσφέρει απολέπιση και σύσφιξη. Επιπροσθέτως, περιέχει βιταμίνες, ασβέστιο, φώσφορο και κάλιο που δρουν κατά την πρόωρης γήρανσης του δέρματος, αναπλάθουν, καταπραΰνουν, φωτίζουν και τρέφουν το δέρμα.

Σημαντικό: Για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα κάντε τις μάσκες τακτικά για 20-30 μέρες.

Αυτά κορίτσια μου από μένα! Εύχομαι να σας άρεσε και αυτό το άρθρο μου! 

Τα λέμε σύντομα με το επόμενο!

Ως τότε....Γεια σας!!!


Σχόλια